Etusivu >Tuulikaappimatot>Integra>Integra 16 mm

Integra 16 mm

KÄYTTÖKOHTEET

Integra 16 mm on piikkikorkoystävällinen tuulikaappimatto sisäkäyttöön, minkä vuoksi se soveltuu erityisen hyvin esim. hotellien, ravintoloiden, baarien ja muiden edustavien tilojen sisäänkäynteihin.

OMINAISUUKSIA

Integra 16 mm tuulikaappimatto on lamellien ja tekstiilien ainutlaatuinen yhdistelmä. Integra 16 mm maton tehokkuus perustuu erilaisten puhdistusalueiden yhteistoimintaan. Integran lamellit pysäyttävät kengänpohjissa kantautuvan karkean lian ja tekstiilialue estää hienojakoisen lian kulkeutumisen sisätiloihin. Tekstiilialue myös kuivaa kengänpohjat ja estää kosteuden pääsyn sisätiloihin. Integra 16 mm on erinomainen valinta, kun lian pysäytykselle on tuulikaapissa vain rajallinen tila.

Integra 16 mm ja Combo 16 mm mattomoduulit voidaan liittää yhteen. Moduuleja yhdistelemällä saadaan aikaan ainutlaatuisen tehokkaita ja edustavia sisäänkäyntimatoituksia.

SIIVOUS JA PUHDISTUS

Integra tuulikaappimatto on korkovarma, mutta siitä huolimatta kengistä irronnut lika putoaa maton avonaisen rakenteen läpi lattialle, josta se on helppo kerätä pois. Integra matossa on alapuoliset vesiurat, jotka mahdollistavat veden poisvirtaamisen ja pitävät lattian kuivana. Pehmeän ja joustavan materiaalin ansiosta mattoa on helppo käsitellä ja sitä on helppo rullata kulkusuuntaan siivouksen aikana.

TAKUU

Integra 16 mm maton takuu on kolme vuotta tai kolme miljoonaa ylitystä.