Etusivu >Tuulikaappimatot>Integra>Integra 11 mm

Integra 11 mm

KÄYTTÖKOHTEET

Integra 11 on piikkikorkoystävällinen tuulikaappimattosisäkäyttöön. Sen hienostuneet värit luovat kiinteistöön ylellisen vaikutuksen ja ne sointuvat tyylikkäästi jokaiseen sisustukseen. Vaikka Integra 11 on suunniteltukin vilkkaan liikenteen alueille ja jatkuvalle kärryliikenteelle, se soveltuu ihanteellisesti myös hotellien, ravintoloiden, baarien ja muiden edustavien tilojen sisäänkäynteihin. Integra on erinomainen valinta myös silloin, kun lian pysäytykselle on tuulikaapissa vain rajallinen tila.

OMINAISUUKSIA

Kotimaisessa Integra 11 mm tuulikaappimatossa on ainutlaatuisen linjakas muotoilu, jossa yhdistyvät näyttävä ja miellyttävä ulkonäkö ja erinomainen lianpoistokyky. Integra 11 mm maton tehokkuus perustuu likaa keräävien kanavien ja tekstiilialueiden yhteistoimintaan.

SIIVOUS JA PUHDISTUS

Kengänpohjista irtoava lika piiloutuu kanaviin ja imukykyiset, kuivaavat tekstiilikaistaleet sitovat tehokkaasti kosteuden. Tekstiili on kovaa kulutusta kestävää nailonia ja kuidut jättävät hyvin tilaa lialle. Lika ei kulkeudu jalkineista sisäänkäynnin kautta eteenpäin kiinteistöön ja tilat pysyvät siisteinä ja kuivina. 

TAKUU

Integra 11 mm ja Combo 11 mm mattomoduulit voidaan liittää yhteen.