Etusivu >Tuulikaappimatot>ABI Harjasmatto

ABI Harjasmatto

KÄYTTÖKOHTEET

Kenkien mukana sisälle kantautuva lika on kaikille tuttu ongelma. Tehokkaan ratkaisun siihen tarjoaa kokoon käärittävä ABI –harjasmatto, jota voidaan käyttää sekä ulkona että sisällä. Mattoja voidaan valmistaa miltei minkä muotoisina tahansa – pyöreinä, neliön muotoisina, viistoreunaisina ja tietenkin kaikkia tarvittavia kokoja sekä eri harjasvärejä käyttämällä myös logoja.

OMINAISUUKSIA

ABI –harjasmatot toimivat harjaamalla karkeaa kuraa, hiekkaa ja muuta likaa kenkien pohjista. Harjat muotoutuvat kenkien mukaan, niin että ulkona kenkien pohjaan tarttunut lika irtoaa maton päällä käveltäessä, vaikka kenkiä ei pyyhittäisikään mattoon. Irronnut lika pääsee tippumaan muovilistojen välistä lattiapohjalle. Kun matto kääritään kokoon, lian voi helposti poistaa.

SIIVOUS JA PUHDISTUS

Voit sanoa hyvästit lialle, kun käytät rullattavia ABI-mattoja. Suositus on, että matot rullataan säännöllisesti (joka toinen kuukausi) ja lattialle kertynyt lika poistetaan imuroimalla tai lakaisemalla ja tarvittaessa lattiapinta pestään. Riippuen vuodenajasta tämä toimenpide joudutaan ehkä tekemään useamminkin. Mattoja ei saa nostaa levynä, ainoastaan kun ne ovat rullattuja. Rullaa matot niin, että harjakset tai mattopinnat asettuvat sisäänpäin.

TEKNISET TIEDOT

  • Maton paksuus: 22 mm
  • Harjaksen materiaali: Nylon 6.6
  • Harjasvärit: Harmaa, musta, ruskea, punainen,sininen, vihreä
  • Kasettien täyttömateriaalit ja värit:PDF
  • Rungon väri: Musta